Zapékané wrapy s tofu

Ingredience

  • 1 LUNTER TOFU MARINATED
  • 4 tortilla placky
  • 1 cibulku
  • 230 g červených fazolí
  • 160 g rajčatové passaty
  • 160 g kukuřice
  • 1 česnek
  • 1/2 ČL soľ
  • 1/2 ČL pepře
  • 1/2 ČL uzené papriky
  • 180 g bílého jogurtu
  • 30 ml olivového oleje
  • oregano a tymian podle chuti
trojuholnik-white-1.svg

POSTUP PŘÍPRAVY:

    1. Cibulku a česnek nakrájíme najemno. Tofu pomačkáme vidličkou.

    2. Tofu pomačkáme vidličkou.V hrnci na olivovém oleji opečeme cibulku, česnek a tofu.

    3. Přidáme rajčatovou passatu, fazole, kukuřici a dochutíme solí, kořením a uzenou paprikou.Vaříme na mírném ohni přibližně 15 minut.

    4. Jogurt smícháme s najemno nasekanými bylinkami a dochutíme solí. Tortillu potřeme 1 lžicí jogurtu, přidáme tofu směs a zabalíme.

    5. Tortilly dáme do vymazané zapékací mísy a zapékáme při 180 °C přibližně 45 minut. Podáváme se zbylým jogurtovým dresingem.

Chuť Thajska přímo z grilu,
Sweet Chilli tofu má vážně sílu