Minestrone S LUNTER TOFU

Ingredience

  • 1 LUNTER tofu Sweet Chilli
  • 1,5 l zeleninového vývaru
  • 400 g nasekaných rajčat
  • 250 g kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer)
  • 1 konzerva bílých fazolí
  • 1 cuketa
  • 1 cibule
  • 50 g hrášku
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje
  • pepř a sůl
  • čerstvá bazalka
trojuholnik-white-1.svg

POSTUP PŘÍPRAVY:

Cibuli nakrájíme najemno a osmažíme na oleji. Přidáme nasekaná rajčata a nakrájenou kořenovou zeleninu. Zalijeme vývarem a necháme 5 minut vařit. Cuketu omyjeme a včetně slupky nakrájíme, přidáme do polévky spolu se přecezenými fazolemi a hráškem. Vaříme dalších 5 minut. Přidáme sůl a pepř podle chuti. Na talíři ozdobíme polévku lístky bazalky a nakrájeným tofu.

Chuť Thajska přímo z grilu,
Sweet Chilli tofu má vážně sílu