MEXICKÉ TACOS S AVOKÁDEM

Ingredience

  • LUNTER tofu pro grilování SWEET CHILLI
  • koriandr
  • salsa koupená či domácí (prosím, zkopčit recept na salsu)
  • červená cibule
  • avokádo
  • cesnakový dresink
ČESNÁKOVÝ DRESING
  • rostlinný sójový či kokosový jogurt nebo smetana
  • rozmačkaný česnek
  • sůl
  • koření
  • citronová šťáva
  • troška olivového oleje
trojuholnik-white-1.svg

POSTUP PŘÍPRAVY:

Tofu natrháme na větší kousky, případně nakrájíme na kostičky a dáme na gril. Červenou cibuli nakrájíme na tenké pásky.
Taco placky poopekáme na grilu či na suché pánvi.
Na opečené placky dáme salsu i dresink, přidáme tofu, avokádo, cibulku a lístky koriandru a můžeme servírovat společně s limetkou a případně chilli.

Chuť Thajska přímo z grilu,
Sweet Chilli tofu má vážně sílu