Jarní špenát s opečeným tofu

Ingredience

  • LUNTER TOFU NATURAL
  • sůl
  • mletý pepř
  • olivový olej
  • sójová omáčka
  • 6 stroužků česnek
  • 250 g baby špenát
  • 400 ml rostlinné smetany na vaření
trojuholnik-white-1.svg

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Tofu rozdělíme na poloviny a ty překrojíme na trojúhelníky. Poklademe je na plech a potřeme sójovou omáčkou. Pečeme 20 minut na 200 °C.
2. Na pánvi mezitím zahřejeme olivový olej, na kterém opečeme česnek.
3. Přilijeme smetanu, osolíme a opepříme a přidáme čerstvý špenát. Smícháme a vaříme dokud omáčka nezhoustne.
4. Omáčku servírujeme s pečeným tofu.

Chuť Thajska přímo z grilu,
Sweet Chilli tofu má vážně sílu