Paté de Tofu

Chuť, která spojuje

Lahodná novinka, která svou chutí spojuje.

Přinášíme ti první 100% rostlinné Paté ve dvou neodolatelných příchutích – Brusinky a Bylinky. Nech se zlákat delikátní chutí, bohatou a hedvábnou texturou či štědrým složením, které je zdrojem omega 3 mastných kyselin.

Vychutnej si jedinečnou delikatesu a kreativní možnosti servírování, které tato evoluční novinka přináší. Objev gourmet svět, stačí si vybrat!

Paté de Tofu Brusnice
  • Bohatá textura
  • Svěžest dodávají kousky brusinek
  • Zdroj omega-3 mastných kyselin
Paté de Tofu Bylinky
  • Delikátní plná chuť
  • Gurmánské potěšení vyzdvihují oregano, tymián a pažitka
  • Zdroj omega-3 mastných kyselin
Paté kuličky obalené v ořechách a přelité hruškovým chutney

  • LUNTER PATÉ DE TOFU BYLINKY
  • LUNTER PATÉ DE TOFU BRUSNICE
  • lískové oříšky
  • kešu
  • šalotka
  • osmažená cibulka
  • sezam
  • hruška
  • třtinový cukr
  • bílé víno
  • sůl
  • chilli
  • bagetka na servírování

Vytvoříme si malé kuličky z obou druhů tofu paté, a to o průměru cca 1 cm. Fritovanou cibulku smícháme s najemno nasekanými lískovými a kešu ořechy. V takto připravené směsi obalíme naše kuličky.


Dalším krokem je příprava hruškového chutney. Na lžičce řepkového oleje dozlatova osmahneme nasekanou cibuli. Potom přidáme najemno nakrájené hrušky a 1 lžíci třtinového cukru a necháme zkaramelizovat. Když nám chutney zkaramelizuje, přidáme špetku kari koření. Podlijeme bílým vínem a dochutíme solí, trochou cukru a špetkou chilli. Pomalu necháme odpařit vodu, dokud nedosáhneme konzistence chutney.

Na talíř naservírujeme obalené kuličky, letmo posypeme mikrobylinkami či klíčky podle chuti, ostatně můžeme přidat ještě i chilli vlákna. Podáváme s čerstvým pečivem – ideálně nakrájenou bagetkou.

Objevte rostlinnou delikatesu,
které nikdo neodolá.